Ναι στην “πολιτιστική διαδρομή”λέει ο δήμαρχος Αγρινίου


Μέλη της κίνησής μας  συνάντησαν στο δημαρχείο Αγρινίου σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018  τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου.

Η συνάντηση έγινε για την εκατέρωθεν ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες για την προώθηση της πρότασης ένταξης του έργου της «Πολιτιστικής Διαδρομής» στα αδιάθετα κονδύλια του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά ζεστό και φιλικό κλίμα. Ο Δήμαρχος Αγρινίου  αναγνωρίζοντας  την σημασία της «πολιτιστικής διαδρομής στα πέντε αρχαία θέατρα της Αιτωλοακαρνανίας» για την ένταξη του νομού μας στον πολιτιστικό και τουριστικό χάρτη, είχε ήδη ετοιμάσει επιστολή προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας καταθέτοντας το αίτημα για ένταξη της «πολιτιστικής διαδρομής» στα αδιάθετα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Ο Δήμαρχος τόνισε την αποφασιστικότητα του να προβάλλει το αίτημα σε συνεργασία με τους Δημάρχους και των άλλων πόλεων του νομού, καθώς ως έργο αφορά όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Στη βάση αυτή ήδη η «ΔΡΩ» ανέλαβε – παράλληλα με τον δήμαρχο – να ενημερώσει με συναντήσεις όλους τους Δημάρχους του νομού. Σημειώνουμε ότι χθες συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ναυπακτίας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν νέες συναντήσεις με τους υπόλοιπους δημάρχους του νομού μας.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.