Η “ΔΡΩ” στο Θέρμο


Η Κίνηση Πολιτών «ΔΡΩ», μετά από πρόσκληση του Ινστιτούτου Δημιουργικότητας, Έρευνας και Ανάπτυξης Περιφέρειας Θέρμου (ΙΔΕΑΠΘ) βρέθηκε την Κυριακή, 28/1/18, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Θέρμου, όπου διοργανώθηκε παρουσίαση της «Διαδρομής Φύσης και Πολιτισμού», που έχει σχεδιάσει το Σωματείο «Διάζωμα» και ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου. (Δείτε εδώ την διαδρομή).

Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα της κυρίας Σοφίας Υφαντή, μέλους του ΙΔΕΑΠΘ, ενώ αναλυτική παρουσίαση της «Διαδρομής» έγινε από τον κ. Γιάννη Σελιμά, διευθυντή του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Ακολούθησε η παρουσίαση της Κίνησης Πολιτών «ΔΡΩ» από μέλος της συντονιστικής επιτροπής της «ΔΡΩ», και η εκδήλωση έκλεισε με έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο μεταξύ των ομιλητών και του κοινού του Θέρμου, το οποίο έδειξε ενδιαφέρον, έθεσε ερωτήματα, αλλά και στήριξε έμπρακτα τη «Διαδρομή» με μεγάλο αριθμό υπογραφών.

Η Συντονιστική της «ΔΡΩ» ευχαριστεί το ΙΔΕΑΠΘ για την ευγενική πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση και δηλώνει και από εδώ το ενδιαφέρον της για περαιτέρω συνεργασία και κοινή δράση.

Ο κύριος Γιάννης Σελιμάς και όρθια η κυρία Σοφία Υφαντή στην εκδήλωση

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.