Εγραψαν για την ξενάγηση από την ΔΡΩ


Επαινετικά για την ΔΡΩ ήταν τα σχόλια δημοσιογράφων που συμμετείχαν στο Συνέδριο της Ενωσης Ευρωπαϊκών δημοσιογράφων στο Αγρίνιο. 

H δημοσιογράφος Βασιλική Γραμματικογιαννάκη έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook: 

“Τη σημασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης του Αγρινίου, που είναι στενά συνδεδεμένη με την παραγωγή και την εμπορία του καπνού, ανέδειξε η κίνηση πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία “Δρω” κατά τη διάρκεια της ξενάγησης των ευρωπαίων δημοσιογράφων. Η διατήρηση των ιστορικών κτηρίων των καπνοαποθηκών ως στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αγρινίου είναι επιβεβλημένη όχι μόνο για λόγους ιστορικούς ή αισθητικούς αλλά και για λόγους που συνδέονται με αυτή καθεαυτή την επιβίωση της πόλης, θα πρόσθετα εγώ. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ωραία εμπειρία που μας προσφέρατε!”

H δημοσιογράφος Ματρώνη Δικαιάκου έγραψε:

“Να ευχαριστήσω κι εγώ άλλη μια φορά -γραπτώς πλέον- τους ενεργούς αυτούς πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους ουσιαστικά και είναι εκείνοι που κρατούν ζωντανή τη μνήμη των προγόνων για να την κληροδοτήσουν στους νεότερους. Τους ευχαριστώ που μας περίμεναν μέσα στο κρύο κι ενώ είχαμε αργήσει λόγω του πυκνού μας προγράμματος. Εμαθα και κράτησα πολλα από την ξενάγηση.”

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.